"Монтана" започна подготовка с 4 юноши и без нито един нов футболист /снимки/

"Монтана" започна подготовка с 4 юноши и без нито един нов футболист /снимки/ Навръх Ивановден, 7 януари, стартира зимната си подготовка отборът на "Монтана". За първи път в новата история на клуба тя започна без нито един нов футболист. Старши треньорът на монтанци Ферарио Спасов изведе за първа тренировка за новата 2019 година група от 22 играчи, като четирима от тях са привлечени от ДЮШ на клуба. Вратарят Юлиян Весков, полузащитниците Стефан Каменов и Пиер Пиеров и нападателят Владислав Цеков ще имат по-малко от две седмици да покажат, че имат място в първия тим. С разрешение на ръководството на клуба един от голмайсторите на "Монтана" от есенния дял на първенството Тони Тасев ще закъснее с един ден. С отбора преди Нова година се разделиха офанзивният полузащитник  Айкут Рамадан и нападателят Димитър Георгиев. Първият  разтрогна договора си по взаимно съгласие и премина в ЦСКА 1948, а Георгиев ще доиграе сезона като преотстъпен на комшиите от "Кариана" (Ерден).
Първата част от зимната подготовка на "Монтана" ще премине на клубната база.От 20 януари до 8 февруари отборът заминавана лагер Алания. В турския курорт монтанцище изиграят пет контролни срещи, три от тях срещу елитни отбори от първенствата на Казахстан, Армения и Румъния. За 30 януари и 2 февруари ще се търсят на място съперници. Серията от проверки започва на 18 януари срещу третодивизионния "Спартак" (Плевен), като все още не е ясно къде ще се проведе тя. Последната контрола от зимната предсезонна подготовка на "Монтана" е на 16 февруари срещу "Кариана" (Ерден), най-вероятно в спортния комплекс „Огоста”.

Кои започнаха подготовка:
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов, Юлиян Весков (ДЮШ),;
защитници: Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев, Васил Попов;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Димитър Илиев, Никола Гавов, Стефан Каменов (ДЮШ), Пиер Пиеров (ДЮШ), Николай Цветков;
нападатели: Мирослав Антонов, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Владислав Мисяк, Владислав Цеков (ДЮШ).
Треньор: Ферарио Спасов.

Програмата:
7-19 януари тренировки на клубната база
20 януари-8 февруари лагер Алания
10-16 февруари тренировки на клубната база

Контролите:
18.01. Спартак (Плевен)
24.01. Атайрал (Казахстан)
26. 02.Пюнинк (Армения)
30.01. търси се съперник
02.02. търси се съперник
07.02. Клуж (Румъния)
16.02. Кариана /Ерден/ 
07.01.2019, 18:24 часа
1025 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha