Татяна Дончева: Волен Сидеров и Веселин Марешки са лостовете, с които Русия може да свали правителството

Татяна Дончева: Волен Сидеров и Веселин Марешки са лостовете, с които Русия може да свали правителството „Пазенето на това, което имаме, не е въпрос само на финансови възможности, а и на отношение. Имаше една програма „Красива България“. Не знам защо, като се свършиха европейските пари, се спира дейността на подобни инициативи. Има простотия, лакомия и безхаберност. И не става дума само за ромите“, заяви пред БТВ Татяна Дончева.  
„Патриотите имат тежък проблем със самолетите, които им се паднаха като къса клечка. Затова те си намериха отдушник с Войводиново, но не можем да правим от всичко нова Катуница. Както правиха проверки за шума, да проверят и незаконните постройки. Трябва да има държавна политика към ромите. Патриотите трябва да се върнат към дневния ред със самолетите, да оставят Войводиново и да оставят елементарната хватка за отвличане на внимание. Има роми, които са различно грамотни и развити. В Панагюрище не може да различиш например коя е ромската къща и коя е българската“, коментира Дончева. 
„Темата със самолетите може да преобърне правителството. Патриотите ни са много силни на три ракии, но предлагам българското гражданството да ги натисне, защото им даде достатъчно време. Ние сме в положение, в което искаме да си купим нова кола. Ако ни подарят Мерцедес, всички ще го вземем, но трябва да преценим с колко средства разполагаме. Руснаците държат лостовете Марешки и Сидеров, с които смятат, че могат да свалят правителството.
От друга страна, американците лобират, за да купим техните самолети. Трябва да внимаваме, защото с подобна техника се женим дългосрочно. Нека специалисти по авиацията да кажат какви машини трябва да купим, а не някакви самозванци във Фейсбук да дават акъл“, каза още лидерката на „Движение 21“.  
„Третото правителството на Борисов е избрано и съществува заради удачната международна обстановка, защото големите сили имат нужда от тамагочита, на които да натискат копчето. Българският парламент е пълен с тежко контролирани хора. Българският народ не обича интелигентни хора да го управляват, затова ще плати цената си“, предупреди тя.
14.01.2019, 13:53 часа
1651 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha