„Първа Атомна“ победи с 4:2 „Монолит“/Манастирище/ /снимки/

„Първа Атомна“ победи с 4:2 „Монолит“/Манастирище/ /снимки/ Мъжкият футболен отбор на „Първа Атомна“ записа втора поредна победа в контролите си от зимната подготовка. На стадиона в Ботев парк в Козлодуй футболистите, водени за момента от играещия треньор Николай Ганчев, сразиха с 4:2 лидера в „А“ областна група на Врачанско – „Монолит“/Манастирище/.
Гостите изненадаха домакините след като успяха да поведат с два гола още преди почивката. Бившият футболист на „Първа Атомна“ – Денис Гърлов, даде преднина на своя тим, след като довкара избитата топка от вратарят за 1:0 в 25 минута на мача. Второто попадение падна в последната 45 минута на полувремето, когато десният бек на „Монилит“ Денис Сабинов в опита си да центрира прехвърли стража на домакините за 2:0.
През втората част домакините бяха по-концентрирани и успяха бързо да върнат един гол, дело на върналия се от проби в „Локомотив“ – София централен нападател Александър Славейков. Той се разписа в 50 минута след хубава асистенция на капитана Николай Ганчев. Новото попълнение в отбора на козлодуйчани Антонио Йорданов успя да изравни, след страхотно попадение, като изпрати топовен удар извън наказателното поле, което намери далечния ъгъл на врата на гостите за 2:2. Опитният капитан Ганчев даде преднина на своя тим в 70 минута също с красиво попадение след пас на Александър Ангелов. Гостите можеха да изравнят резултата пет минути преди края на срещата от дузпа, но ударът на техният играч не намери очертанията на вратата. Влезлият като резерва Калин Красимиров оформи крайният резултат 4:2, след като излезе сам срещу стража на „Монолит“ и не сбърка. Домакините можеха да победят с по-голям резултат, но вратарят на гостите Веселин Митов отрази няколко опасни удара на футболистите от „Първа Атомна“.
Следващата контрола на тима от Козлодуй е днес от 14:30 часа със състава на „Огоста“ – Хайредин.
10.02.2019, 11:50 часа
893 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha