Фалстарт! Бракониер опита да избяга от ченгета със ЗИЛ, катурна се в яма

Фалстарт! Бракониер опита да избяга от ченгета със ЗИЛ, катурна се в яма Куриозен случай се е разиграл в гора във Видинско в неделя. Бракониер се е опитал да избяга от полицията, но се обърнал с камиона си, съобщиха от МВР.
Към 8.30 часа вчера униформени от Белоградчик реагирали на сигнал за незаконен дърводобив в землището на село Кладоруб. В района на бившия стопански двор полицейски и горски служители засекли 40-годишен жител на Димово, а на близкия път – автомобил „ЗИЛ“, управляван от 33-годишен жител на село Рабиша. В товарния отсек имало 7 кубика немаркирани дърва.
Установено било мястото, откъдето е добита дървесината. Там имало двама секачи – 42-годишен от Димово и 34-годишен от Острокапци.
Докато полицаите извършвали проверка на мястото 40-годишният димовчанин решил да си пробва късмета и да се опита да офейка. Той стартирал двигателя на „ЗИЛ“-а, но при маневра преобърнал превозното средство в близка яма.
Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Камионът и дървесината са иззети. Работата на разследващите по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
11.02.2019, 10:19 часа
4300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha