Феро взима в "Монтана" двама юноши за старта на пролетния полусезон

Феро взима в "Монтана" двама юноши за старта на пролетния полусезон Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов включи в групата за предстоящата среща с "Черноморец" (Балчик) двама таланти от ДЮШ. Сред 18-те за мача със североизточния тим попаднаха Пиер Пиеров и Владислав Цеков-Каската. Двамата и друг юноша на клуба Стефан Каменов изкараха цялата зимна подготовка с първия отбор.
Наставникът на монтанци няма да може да разчита за предстоящи двубой с "Черноморец" на четирима футболисти. Защитниците Васил Попов и Стефан Цонков и нападателите Сергей Георгиев и Атанас Илиев. Първият се контузи още в началото на лагера в Алания и другата седмица ще стане ясно дали ще се наложи хирургическа намеса. В турския курорт пък Цонков скъса предни кръстни връзки на дясното коляно, миналата седмица бе опериран в столична клиника и ще се възстановява поне 6 месеца. Сергей Георгиев и голмайсторът на "Монтана" Атанас Илиев пък са наказани за една среща.
„Първият мач винаги е труден. Направихме добра подготовка, надявам се да стартираме с победа”, заяви наставникът на монтанципреди днешната тренировка. Двубоят "Монтана" – "Черноморец" (Балчик) е от XVIII кръг на първенството на Втора професионална лига и с него ще се открие пролетния дял от шампионата. Мачът ще се играе на стадион „Огоста” в петък, 22 февруари, от 16:30 часа и  бъде предаван пряко по Диема спорт.
Групата на "Монтана" за мача с "Черноморец" (Балчик)
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
защитници: Даниел Георгиев, Иван Михов, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев, Борислав Стойчев;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Димитър Илиев, Никола Гавов, Николай Цветков, Пиер Пиеров;
нападатели: Мирослав Антонов, Тони Тасев, Владислав Мисяк, Владислав Цеков.
треньор: Ферарио Спасов.

"Монтана"- "Черноморец" (Балчик)

Главен съдия: Георги Николов;.
Асистенти: Владимир Велев, Георги Великов.
Четвърти съдия: Вангел Вангелов.
Съдийски наблюдател: Георги Игнатов.

Стадион: „Огоста”.
21.02.2019, 15:55 часа
1478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha