Журито на „Гласът на България“ поряза талант от Враца, той избухна с авторска песен /видео/

Журито на „Гласът на България“ поряза талант от Враца, той избухна с авторска песен /видео/ Талантлив врачанин не успя да впечатли журито на „Гласът на България“, видя BulNews.bg. 
На кастинг на тъмно се яви 26-годишният Галин Снежанов, който работи в Младежкия център в града под Околчица. Той приема работата си за кауза, но въпреки това решил да пробва късмета си на сцената на музикалния формат. 
Галин успя да внесе настроение на сцената с изпълнението си на Kwabs - Walk, но явно нещо не му достигна, за да продължи напред. Иван Лечев, Михаела Филева, Графа и Камелия не се обърнаха, макар да изпратиха врачанина с аплодисменти. След изпълнението му те коментираха, че са харесали гласа му и са били на косъм да натиснат бутона, но са очаквали съвсем малко повече. 
Въпреки това след излъчването на епизода снощи, Галин Снежанов получи подкрепата на своите съграждани. В социалната мрежа фейсбук видеото от изпълнението му се споделяше масово, като хората му пожелават успех и да не се отказва от музикалната си мечта.  
По всичко личи, че Галин няма такива намерения. Заедно с брат му Атанас вече са записали първата си авторска песен. Парчето #Лъжи на Близнаците бе представено в Youtube преди 2 седмици и трупа все повече гледания. 
Вижте видеото от кастинга и клипа към песента по-долу.  



11.03.2019, 16:53 часа
16506 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha