"Бдин" и "Партизан" завършиха 0:0 в мач с две дузпи

"Бдин" и "Партизан" завършиха 0:0 в мач с две дузпи В равностоен мач "Бдин" и "Партизан"/Червен бряг/ завършиха на равно 0:0, като и двата тима могат да съжаляват за изпуснатите 3 точки.
Развръзката можеше да дойде в последните 10 минути, когато главният съдия Николай Малджански отсъди по една дузпа и за двата тима. В 79-та минута Георги Илиев бе повален в наказателното поле и домакините получиха право да изпълнят дузпа. Капитана на видинчани Ивайло Иванов би, но топката мина покрай вратата.
В 86-та минута Любомир Иванов от гостите също бе фаулиран и те получиха право да изпълнят дузпа. Иво Иванов шутира силно, но топката срещна напречната греда.
В 45- та минута шанса отново не бе на страната на "Бдин", когато Георги Илиев изпълни красиво пряк свободен удар, но топката срещна сглобката на вратата. Преди това още в 5-та минута Калоян Цветков центрира и само малшанса попречи на Янек Кирилов да вкара. Последва удар на Борислав Борисов покрай вратата. В 14-та минута Десислав Русев от гостите стреля опасно от далеч, но Явор Райчев отби. Альоша Илиев от "Партизани" имаше своя шанс за гол в 20- та минута, но би неточно. Три минути по- късно бе отсъдена съмнителна засада на Борислав Борисов, който бе изведен от Калоян Цветков на голова позиция. В 42- а минута удар от воле на Тони Цветков бе блокиран от защитник на гостите.
В началото на второто полувреме Ангел Русев и Десислав Русев имаха възможности да изведат гостите напред в резултата, но бяха не точни. Калоян Цветков получи травма в 65- та минута удряйки оперираното си коляно и бе заменен, което повлия на играта на Бдинци. В 73- та минута Мартин Димитров изби една топка от голлинията след меле пред вратата на Явор Райчев. Така се стигна до последните 10 минути, когато и двата отбора пропуснаха отсъдените им дузпи.
В следващият кръг- на 14 април, "Бдин" гостува на "Ботев"/Луковит/.   
08.04.2019, 10:06 часа
611 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha