„Първа атомна“ с катастрофална загуба при гостуването си в Габрово

„Първа атомна“ с катастрофална загуба при гостуването си в Габрово „Първа атомна“ претърпя поредна една загуба в мач от XXVII кръг на Северозападната трета лига след гостуването си на „Янтра“ в Габрово. Домакините успяха да се наложат над гостите си с 4:0.
„Най-напред искам да благодаря на момчетата за желанието и старанието, което положиха по време на мача. Това, което аз виждам като стил и начин на игра, въпреки краткото време, от което работя с тях, ме удовлетворява. Съвсем отговорно мога да заявя, че през по-голямата част от мача играхме по-добре от отбора на домакините, въпреки неприятния резултат. За съжаление обаче факторът съдийство оказва влияние и често е причина за опорочаване на футбола. Но за мен по-важно е това как се представят те на терена и аз категорично съм доволен от начина по, който играха“, коментира след срещата новият треньор на „Първа Атомна“ Евгени Маринов, който извежда клуба на официална среща за първи път.
След срещата с „Янтра“ „Първа атомна“ се нарежда на 11 място във временното класиране. Следващият  XVIII кръг местният тим ще посрещне отбора на „Партизан“/Червен бряг./ Срещата ще се играе в неделя, 19 май, от 18:00 часа.
13.05.2019, 14:13 часа
1091 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha