Ето шестте закона на майсторското фелацио

Ето шестте закона на майсторското фелацио Наскоро, седнала на припек в компанията на две приятелки в една от софийските градинки, се озовах в ролята на даскалица, размахвайки ненадминатите си умения в дисциплината доставяне на удоволствие с уста на партньора. Може и да звучи самохвално, ама стане ли дума за фелацио, нищо човешко, нито божествено не ми е чуждо. Знам как да откарам любовника си в оралната нирвана с лекотата на усърдна калинка.

Закон №1 на френската любов е НИКАКВИ ръце
Устата и езикът са единствените участници в раздаването на тази манна небесна. Поне това гласи конституцията на моя сексуален свят.

Закон №2 - Ритъм
Ритъмът при фелациото е като амбреажа, свързващ оргазма и устата. Уловката при този физически съединител е да бъде постоянен. Някои мъже го предпочитат бързо, други пък се кефят на бавната игра с език. Няма нищо неадекватно в това да попитате. По-добре е да знаете, отколкото да откъснете парче от пениса му, докато се опитвате да го закарате до кулминация. Представете си, че правите сърдечен масаж, но не с ръце, а с уста.

Закон №3 - Езикът
Фундаментите на мъжката генитална любов лежат върху виртуозното смучене с уста по цялото протежение на пениса, докато езикът си прави каквото сърцето и душата му искат.

Фунийка
Ако решите да припознаете члена му за сладолед във фунийка, то тогава се отдайте на блажено лизане, досущ както го правите със замразеното мляко, продавано в сладкарниците. Отдолу нагоре, с лек натиск по средата на ствола, до лекото заиграване на езика с гемчето или с тесния, но еластичен отвор на главичката. Същото може да правите и от главата в посока ствола, като леко дърпате и отпускате устните си в посока на носа, а през това време езикът ви леко почуква члена му.

Осморки
Обгърнете пениса му с устни здраво, но не грубо и засилете натиска точно на ръбчето под главата му. С езика правете осморки, които да се завихрят по цялата дължина на ствола. Не въртете главата, а само устата си, в противен случай, че ви се наложи съвсем скоро да спрете да свещенодействате между краката му, защото ще се сдобиете с уморен врат.

Пеперуди
Ако пък движенията нагоре-надолу са ви скучни, вкарайте езика си в режим пеперудене. Движете го бързо настрани в посока основата, но не истерично, като от време на време почти вадите члена от устата си. Ако пък това изтощава езика ви, засмучете леко главата, след това рязко, но с грацията на състезателка по синхронно плуване, се гмурнете към основата. Рязката промяна в налягането ще го накара да моли за още.

Закон №4 - Ръцете
Ако пък ви се струва висш пилотаж да правите фелацио без ръце, то не е лошо да знаете няколко основни постулата, които са задължителни, за да предпазят вас и партньора ви от неудобни и болезнени ситуации.

Тунелът на удоволствието
Обгърнете с ръка пениса до подножието на главата и го поставете в устата си. Бавно, но постепенно отваряйте по-широко устната си кухина и движете ръката си в посока основа на члена. Така ще създадете илюзията, че устата ви е безкрайна, а той ще си мисли, че е попаднал във вакуума на тунел.

Безкрайно цунами
Ако искате да създадете цунами усещане у половинката си, хванете члена му с ръка и започнете да усуквате китката си нагоре-надолу, изписвайки символа за безкрайност. Може да я извивате и като кобра, танцуваща под звуците на свирката на укротителя. Бъдете нежни. Няма нужда да наранявате мъжествеността му в стремежа си да му покажете колко сте добри на канадска борба. А за по-осезаемо усещане извикайте на помощ пеперудените движения с езика. Помнете, че ритъмът трябва да е постоянен. Натискайте ефирно, но настойчиво с уста и с ръце. Почти сигурно е, че 30 секунди след началото на тая хватка вашият любовник ще е капитулирам пред оргазма.

Закон №5 - Тестисите
Не забравяйте тези момчета. Много е важно те да участват в целия процес по ухажване с език. Знам, че понякога те може да не са с особено приятен мирис и по-космати отколкото ни се ще, но са неизменна част от удовлетворителната свирка.

Шепичка
Стегнете дланта си във формата на буквата С. Прокарайте между показалеца и средния пръст основата на пениса, а с останалата част от шепата прихванете топките му и леко ги масажирайте.

Чисти прозорци
Целувайте ги така, както целувате устните му. Лижете ги с изпънат или с леко заострен език. Аз лично предпочитам плоския вариант на това докосване. Остротата на езика невинаги е притегателна за чувствителните тестиси. Ближете ги така все едно миете стъкло с език.

Оргазъм до колене
Когато е на ръба на свършването, неговите тестиси са стегнати и са все по-близо до тялото му. Когато усетите, че е в тази фаза, изключително леко подръпнете скротума му в посока на коляното. Това е безценно за оргазма му. Внимавайте със силата – това не са кайсии, които чакат да бъдат обрани.

Черешки
Някои мъже не си падат много по този прийом, но други изпадат в неприкрито виене на таза от кеф. Сложете тестисите в устата си, все едно са двойка череши и леко ги засмучете. Ако не може да напъхате целия чифт наведнъж, ги редувайте.

Закон №6 - Дълбокото гърло
Това не е пенис за всяка уста. Това обаче Не ви прави по-малко вещи в оралното удоволствие. Ако все пак решите да пробвате дълбочината на гърлото си, ето какво е добре да знаете. Отпуснете челюстта си, защото ако е стегната, няма как пенисът да проникне по-дълбоко в посока на трахеята. Ако езикът ви пречи да поемете по-голяма част от члена, сложете го на небцето си или му намерете друго, по-странично място в устата или извън нея. Това ще освободи място. Отворете гърлото си така все едно сте Монсерат Кабайе и се приготвяте за поредната ария на сцената на Миланската скала. Отворете и задръжте. Опитайте се да не мислите, че може би ще получите позив за повръщане. Направите ли този трик, без да се усетите за нула време неговият пенис ще гъделичка сливиците ви, ако имате такива, разбира се. Ако случайно се заклещи неговата мъжественост в устата ви, започнете да си тананикате. Това ще отпусне мускулите на гърлото и ще ви помогне да се освободите от този натрапник.

Великото чудене
Да гълтам или да не гълтам – в това е въпросът?
Каквото и да решите да правите със семенната течност, попаднала в устата ви, все е правилно. Все пак тялото си е ваше и ще пускате в него това, което намерите за най-приятно. Аз лично предпочитам нещата да са чисти и да не ми се налага да търся салфетки, в които да плюя или да плюя в близката саксия. Гълтането е за предпочитане пред цялата лепкавост, която се усеща върху лицето, шията, ушите, гърдите, корема, косата.... Ако решите да приютите мъжката му течност у вас, не забравяйте, че няма нищо по-невъзбуждащо от сгърчена от погнуса физиономия. Дори да ви е солено, кисело или миризмата на чесън да е доста натрапчива в устата ви, преглътнете с достойнство.
26.05.2019, 11:00 часа
1595 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha