"Бдин" разби "Локомотив"/Мездра/ с 5:0 /снимки/

"Бдин" разби "Локомотив"/Мездра/ с 5:0 /снимки/ "Бдин" завърши кампанията в Северозападна трета лига в сезон 2018/2019 година с победа над "Локомотив"/Мездра/ с 5:0. И двата тима играха с много юноши, но видинчани бяха по- добрият отбор и закономерно взеха победата.
Още в 3- та минута след центриране на капитана Ивайло Иванов от пряк свободен удар Тони Цветков с глава отбеляза за 1:0. Така завърши и първото полувреме.
През втората част "Бдин" тотално надигра гостите от Мездра и вкара четири гола. Талантът Милчо Милчев вкара дебютният си гол в 53-та минута след, като завърши една атака подхваната от опитните Ивайло Иванов и Калоян Цветков. 3:0 направи Ивайло Иванов в 80- та минута, като вкара от близо след добра атака на Милчо Милчев и Кристиян Йошов, който му подаде прецизно.
Гостите рухнаха и последва нов гол в тяхната врата две минути по- късно. В 82- ра минута Людмил Иванов стреля силно от граница на пеналта и вратарят на гостите изпусна топката между краката си и тя влезе за 4:0. Младокът Петьо Цеков увенча добрата си игра с гол минута по- късно след добавка за крайното 5:0. В мача видинчани удариха и три греди след удари на Петьо Цеков  и на два пъти на Людмил Иванов.
В на вид мач без интрига, главният съдия Ивайло Тодоров извади по три жълти картона за играчи и на двата отбора. Те бяха продиктувани от разправии и разкарване на топката. Стотина зрители изпратиха Бдинци с аплодисменти след края на мача в поредният противоречив сезон.        
04.06.2019, 13:29 часа
1540 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha