Черна сряда! Второ самоубийство за ден в Мездра, застреля се известен спортист /снимка/

Черна сряда! Второ самоубийство за ден в Мездра, застреля се известен спортист /снимка/

Черна се оказа днешната сряда в Мездра, научи BulNews.bg. Втори човек се е самоубил тази сутрин. 
Починалият е Ваклин Добрев, който е добре познат в железничарския град като един от легендарните футболисти на местния тим "Локомотив" от близкото минало. Той е сложил край на живота си към 9 часа днес, като се прострелял с пушка в дома си.
Известният спортен деятел и предприемач страдал от тежко онкологично заболяване. Той решил да сложи край на мъките си, като дръпне спусъка. След това той не починал веднага, а бил откаран в болница, но въпреки усилията си, лекарите не успели да го спасят.
Ваклин Добрев е роден на 18 август 1951 г. Дългогодишен футболист на "Металург" /Елисейна/, ЖСК /Металург/ и "Локомотив" /Мездра/ в Северната "Б" РФГ през периода 1972 - 1980 г. Преди това облича екипите на "Стрела" /Старо село/, юношите на "Ботев" /Враца/, АДФ /Сливен/, "Левски" /Лом/ и "Ботев" /Козлодуй/. Офанзивен халф, един от изявените реализатори на отборите, в които играе.
След приключване на спортната си кариера е член на Управителния съвет на ФК "Локомотив" /Мездра/ през първото десетилетие на този век. Занимава се с частен бизнес, създател и бивш собственик е на хотелски комплекс "Ваклинов" сега "Долче вита".

03.07.2019, 15:53 часа
8273 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha