Състезателка на ФК "Атлетико" приета в НСА, специалност "Футбол"

Състезателка на ФК "Атлетико" приета в НСА, специалност "Футбол" Врачанка бе приета в Националната спортна академия и то в атрактивната специалност "Футбол". Тя е била една от двете кандидатки за престижното спортно образование. Най-голяма е гордостта на нейния отбор ФК "Атлетико" и треньора й Свободин Колев, тъй като Памела е класирана сред 30 мераклии.
Памела е родена и живее във Враца. Спортният и път започва с таекуондо, но на 15 г. спира с бойният спорт и се насочва към футбола. По-сериозно и амбициозно приема този спорт когато идва в „Атлетико“ и още на първият си турнир триумфира с първо място. Подготовката и отношението на треньорите я мотивират да кандидатства в Национална спортна академия. Тя е пример как едно момиче от Северозапада, занимаващо се с на практика мъжки спорт, в който хората нямат доверие, може да го превърне в професия.
Една от мечтите й се сбъдва, а след това се надява да поеме и някоя от дамските формации на клуба.
Треньорът Свободин Колев, ръководството и съотборничките от женският отбор на „Атлетико“ й пожелават много успехи, покрити нормативи и взет всеки един изпит.
17.07.2019, 09:42 часа
1996 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha