Треньорският щаб на "Ботев"/Враца/ одобри сръбския защитник Радко Мандич

Треньорският щаб на "Ботев"/Враца/ одобри сръбския защитник Радко Мандич "Ботев" (Враца) си осигури услугите на нов футболист преди мача с "Етър". Врачани подписаха със сръбския централен защитник Радко Мандич. Той е на 26 години и изкара няколкоседмични проби, преди да бъде одобрен от треньорското ръководство.
За последно Мандич, който е родом от Белград, е ритал в Малта за елитни и втородивизионни тимове - "Сирене", "Магаба", "Зебуг Рейнджърс". В родината си е носил екипа на "Рад"/Белград/. Висок е 190 см.
Наставникът Сашо Ангелов разполага на тази позиция само с двама футболисти в лицето на Апостол Попов и Илия Миланов, като от началото на сезона често му се налага да преквалифицира други футболисти на този пост. Мандич е играл и като краен защитник.
Очаква се бранителят да бъде картотекиран за домакинството на "болярите" и да е на разположение на Ангелов. Мачът с "Етър" е в понеделник от 20:30 часа.
22.08.2019, 16:51 часа
1533 1
Коментари

Ботев Враца

23.08.2019, 10:38 часа
Да се надяваме, че е наистина добър и ще заиграе добре , че ми омръзна от тази костенурка Попофф, която си е за В-група вече, благодарение на него ни нашиха голове Черноморе и Славия, който можехме иначе и да попедим а да не говорим за Берое и ЛокоПд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha