"Кариана" стигна само до точка срещу "Литекс" в Ерден /снимки/

"Кариана" стигна само до точка срещу "Литекс" в Ерден /снимки/ Отборите на "Кариана" и "Литекс" поделиха по една точка в оспорван мач завършил без победител 1:1. Реджеб Халил отново се превърна в герой за домакините с изравнителен гол в добавеното време, след като преди това в 33-та мин. Томислав Йорданов бе извел гостите напред в резултата.
И двата отбора започнаха предпазливо срещата, без да предприемат излишни рискове. Чак в 16-та мин. пред вратата на "Кариана" стана напечено, но Томислав Йорданов се засуети и опасността бе ликвидирана. Четири минути по-късно Ивелин Илиев-Шакири центрира от ляво и Халил засече с глава, но топката кацна на напречната греда и излезе в аут.
"Литекс" поведе в 33-та мин., когато вратарят Петър Петров със силен шут изпрати топката пред наказателното поле на съперника, защитата и вратарят на домакините не се разбраха и Йорданов наказа грешката им. До края на полувремето стражът на „оранжевите” показа класа и не позволи на Евгени Игнатов-Бамзе и Георги Търтов да го преодолеят.
След почивката футболистите на Кариана тръгнаха по-смело в атака и в 56-та мин. Георги Чакъров стреля опасно, но Петров бе на мястото си. Последваха минути на затишие. В 73-та мин. Ангел Бастунов, който влезе като резерва на полувремето и определено раздвижи играта на домакините, реши да подава вместо да бие и сгреши. В 80-та мин. Игнатов намери на далечната греда непокрит Георги Илиев, който стреля с глава, но в покрай лявата греда. Логичното в мача се случи във втората минута на добавеното време, когато Реджеб Халил се възползва от грешка в отбраната на "Литекс" и изпрати топката в мрежата за 1:1.

"Кариана" (Ерден) – "Литекс" (Ловеч) 1:1

"Кариана": Павел Станев, Мартин Николов, Николай Дичев, Стоян Предев, Георги Търтов, Симеон Русев (46-Владимир Мичев), Георги Чакъров (57-Георги Илиев), Ивелин Илиев (46-Ангел Бастунов), Реджеб Халил, Цветомир Тодоров, Евгени Игнатов. Треньор: Веселин Великов.
"Литекс": Петър Л. Петров, Денислав Мицаков, Иван Иванов, Петко Ганев, Пламен Николов-кап., Олег Димитров, Георги Иванов, Александър Аспарухов (86-Джулио Чарлов), Тонислав Йорданов, Петър Д. Петров (90-Радослав Живков), Иван Митрев (70-Галин Минков). Треньор: Живко Желев.

Голмайстори: 0:1 Томислав Йорданов (33), 1:1 Реджеб Халил (90+2).

Главен съдия: Валентин Станчев.
Асистенти: Станимир Трифонов, Стоян Стоянов.

Жълти картони: Цветомир Тодоров (Кариана); Георги Иванов, Галин Минков (Литекс).            

Стадион: „Кариана”, в с. Ерден-150 зрители. 
31.08.2019, 22:01 часа
864 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha