Полицаите от Враца мачкат на републиканското по плажен футбол, довечера играят финал /снимки/

Полицаите от Враца мачкат на републиканското по плажен футбол, довечера играят финал /снимки/ В к.к. „Златни пясъци“ започна Републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР. Ръководеният от Теодоси Станков и Мирослав Виденов - Миката отбор на ОД МВР-Враца /шампион за 2018 г./ попадна в група с отборите на Синдикална федерация на служителите в МВР /СФС-МВР/, Дирекция "Миграция" и РУ МВР-Дупница.
В първия мач врачанските полицаи победиха Д "Миграция" с 8:2, като голмайстори бяха Петко Петков и Камен Каменов по 3 гола, а по един реализираха Мирослав Йорданов и Любослав Петров.
Вторият двубой футболистите от Враца победиха СФС-МВР с 6:2 с голове на Любослав Петров-2 гола и по един на Петко Петков, Момчил Манчев, Тихомир Найденов и Мирослав Божинов.
В последния мач от групата те постигнаха отново победа, този път срещу полицаите от РУ МВР-Дупница с резултат 8:0, а като голмайстори се отличиха Петко Петков-2 гола и по един Емил Борисов, Мирослав Божинов, Мирослав Йорданов, Момчил Манчев, Любослав Петров, Камен Каменов.
Днес от 17.00 ч. шампионите от 2018 г. ОД МВР-Враца играят финал срещу колегите си от СДВР, в който ще защитават титлата си от миналата година. Да подкрепи колегите си в "Златни пясъци" е и бившия директор на ОД МВР-Враца и член на управителния съвет на СК "Спартак" - Враца Иван Кирилов.
05.09.2019, 13:14 часа
2640 1
Коментари

кондуктор

05.09.2019, 14:00 часа
първо,тия са и пожарникари и полицай там,второ за тва ли ги взимате в АЕЦ,нещо там правят ли освен да играят тенис и през 2 месеца футбол?питам аз и отговор не искам??!!поредните на хранилка негодници
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha