Иван Лазаров ще бори шеф на дискотека и риалити звезда за кметския стол във Вършец

Иван Лазаров ще бори шеф на дискотека и риалити звезда за кметския стол във Вършец Петима са кандидатите за кмет на община Вършец на предстоящите местни избори, които ще се проведат на 27 октомври, научи агенция BulNews. 
Настоящият градоначалник инж. Иван Лазаров ще се бори за трети мандат начело на курортния град. Той се впуска в битката с твърдата подкрепа от управляващата партия ГЕРБ. 
Срещу него се изправя настоящият общински съветник Благовест Христов. Той беше в групата на АБВ в малкия парламент, но сега излиза на изборите с „Воля“. През последните месеци Христов стана известен със спецакцията, проведена в дискотеката му „Нейт Таун“, при която бяха открити куп нарушения.
Изненадата на местния  вот е колоритният Митко Тимчев, издигнат от ПП „Мир“. Миналата година бившият десантчик – парашутист, учител по история и настоящ футболен мениджър влезе в телевизионния формат „Фермата“4 и предизвика истински фурор. 
В надпреварата се включва и Латинка Симова, която е дългогодишен юрист, магистър по право и история. Тя е с подкрепата на коалиция „БСП за България“. Последният претендент е Любомир Първанов, издигнат от партия „Българска нова демокрация“.

 
25.09.2019, 16:52 часа
3011 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha