Ресторант „Чайка“ посреща гостите на „Мис и Мистър Враца“ с уникално меню и звездата на „Пайнер“ Валя

Ресторант „Чайка“ посреща гостите на „Мис и Мистър Враца“ с уникално меню и звездата на „Пайнер“ Валя Ресторант „Чайка“ ще посрещне гостите на конкурса „Мис и Мистър Враца 2018“ в петък вечерта със специално меню и специален гост, научи агенция BulNews. В края на седмицата шефът на „X MODEL GROUP“ Ивайло Йосифов организира в хитовия хотелски комплекс надпреварата за най-красивите млади врачани, като дамите ще имат шанс да представят града ни на „Мис България“.
По този повод собственикът на заведението Стоян Тинчев е наредил на шеф готвачите да подготвят тематично меню, което да отговаря на събитието. Но това не е единствената екстра за гостите на конкурса. 
Голямата изненада ще бъде участието на актуалната звезда на „Пайнер“ Валя, която между отделните дефилета ще изпее най-големите си хитове. 
От ресторант „Чайка“ обявиха телефон за резервации, за да може всеки да има гарантирано място и спокойно да изгледа конкурса в петък. Желаещите да прекарат една приятна вечер в хитовото заведение да звънят на 0879531550. Шоуто е гарантирано.
07.10.2019, 14:43 часа
5527 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha