По време на операция! Униформени връчиха призовки и иззеха кашони с алкохол от къща в Монтанско

По време на операция! Униформени връчиха призовки и иззеха кашони с алкохол от къща в Монтанско Униформени връчиха призовки и иззеха кашони с алкохол от къща в Монтанско, предадоха от пресцентъра на МВР.
Случката е от вчера. Между 13 и 17 часа на територията на Берковица била проведена специализирана полицейска операция. Тя била по линия на "Издирване” във връзка с писмо на ОДМВР-София за издирване на 11 местни жители и изземване на техните СУМПС, които са неистински документи. 
По време на акцията били установени двама жители на кв. „Раковица” на 33 и 32 години. На тях били връчени призовки за явяването им в "ССЛО"-СГП- София.
След получена информация за незаконно притежание на акцизни стоки в кв. „Раковица” е  била установена и 60-годишна жена. Тя е собственичка и обитателка на имота, подаден в сигнала. При обиск на дома й от една от стаите полицаите иззели 2 кашона, съдържащи 21 бутилки с надпис "Passport Scotch". Шишетата били с ненарушен и нарушен български акцизен бандерол, от които 16 с бандерол за бутилки с вместимост 1 л., като иззетите бутилки са с вместимост 0.7 л. 
По случая е образувана преписка. 

*Снимката е илюстративна
16.10.2019, 11:37 часа
2969 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha