Инж. Десислава Тодорова се срещна с жителите на село Сираково

Инж. Десислава Тодорова се срещна с жителите на село Сираково На митинг концерт кандидатът за кмет на Борован oт местна коалиция „Съюз на демократичните сили“ инж. Десислава Тодорова се срещна със своите избиратели в село Сираково. 
Инж. Десислава Тодорова уверено представи своята кандидатура и листата си за общински съветници и призова жителите на Сираково да я подкрепят за трети мандат, за да продължи своето дело свързано с подобряване качеството на живот за малките населени места в общината. Също така представи своите постижения през двата си мандата на управление. Припомни на жителите на Сираково, че тя е първият и единствен кмет, който е положил най-много грижи и усилия за запазване духа и благото на хората в най-малкото село на община Борован.  Най-голямото й постижение е построяването на параклис, който обеща да изгради при встъпването си в длъжност като кмет на община Борован и въпреки всички спънки, с които се срещна, успя да спази своето обещание и да построи молитвен храм за жителите на Сираково.
През двата мандата на управление са положени доста труд и усилия жителите на село Сираково да се чувстват спокойни. Възстановено е уличното осветление, назначавани са хора на работа, които да се грижат за почистване и поддържане облика на селото, осигурени са грижи и безплатна храна за възрастните и самотно живеещи хора, които са основни жители на селото.
„През цялото това време като кмет на община Борован работихме, като едно цяло с вашия кмет на селото Гриша Георгиев. Двамата заедно решавахме своевременно възникнали проблеми и ситуации, както на жителите, така и на селото". Добрите партньорски отношения инж. Десислава Тодорова обеща да запази и ако бъде избрана на 27 октомври за кмет на община Борован.
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи ансамбъл "Мездра" и дует "Огън и вода" - Иван Розинов и Ивона.
С бурни аплодисменти и призив "Победа!!!" завърши срещата в село Сираково. 
Гласувайте на 27 октомври с номер 67 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
22.10.2019, 09:16 часа
824 0