Гнусна находка! Вижте какво намери жена в обяда си в Монтана /снимки/

Гнусна находка! Вижте какво намери жена в обяда си в Монтана /снимки/ Жена намери гнусна находка в обяда си в монтански ресторант. За случката сигнализира лично потърпевшата за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg. Монтанчанката потвърждава думите си със снимки, на които ясно се вижда какво е открила в чинията си.
Във вторник жената отишла в ресторант „Езерето“, който се намира в парк Монтанезиум в града. Тя си поръчала пиле с ориз за вкъщи. Когато се прибрала и решила да хапне, освен месото и подправките в ориза, тя открила необичаен бонус - обгорялата клечка кибрит.
Какъв е произходът й и как е попаднала в манджата остава загадка. Едно е ясно – вместо вкусният обяд, който очаквала, жената определено „гризнала дръвцето“.
„Обядвала съм стотици пъти в това заведение, но никога подобно нещо не ми се беше случвало. Явно нивото на хигиена в кухнята е доста занижено“, каза жената и призовава служителите в ресторанта да си вземат забележка.
 
01.11.2019, 08:40 часа
4869 2
Коментари

Петко

03.11.2019, 09:31 часа
Заведението е на Искра ФИДОСОВА,Оная слабичката с многото кинти,внимавайте що пишете за нея,опасна е.

Океана

01.11.2019, 13:00 часа
Първо от основните ястия тя е избрала НАЙ-ЕВТИНОТО (3,80 лв.), а не това което и се яде, второ качеството на персонала е такова и съответно обслужването е такова. Но като се замисля то за такава заплата какви други готвачи и сервитьори да дойдат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha