"Първа Атомна" пропусна да вземе своето и загуби с 0:2 от "Павликени"

"Първа Атомна" пропусна да вземе своето и загуби с 0:2 от "Павликени" „Първа Атомна“ загуби домакинството си срещу отбора на „Павликени“ (Павликени) с 0:2 в среща от последния, 13-ти кръг, на есенния полусезон в Северозападната трета лига.
Обичайно, както в последните мачове, преследвани от кадрови проблеми, в състава на домакините от Козлодуй липсваха ключови играчи. Пламен Трифонов пропусна поради наказание. Людмил Николов се наложи да си тръгне след първото полувреме понеже е на работа, отсъстваше и Пламен Валериев.
Въпреки това домакините стояха добре на терена и имаха 3 отлични възможности да поведат в резултата, който бяха пропилени от Александър Славейков. В едната ситуацията не успя да уцели вратата от близка дистанция, а след това останал сам срещу вратаря си поведе дълго топката и вратаря му я изби. Гостите се отчетоха с няколко изстрела от далеч, който не застрашиха вратаря Ивайло Върганов.
През втората част, без особени положения, гостите отбелязаха гол, след центриране от фланга и неразбирателство в защитата на „Първа Атомна“ за 0:1. Към края на мача домакините се бяха оголили в защита, търсейки изравнителен гол и това даде възможност на „Павликени“ да отбележи за 0:2.
За „Първа Атомна“ играха: Ивайло Върганов, Иван Маринов, Десислав Атанасов, Михаил Михайлов, Ивайло Маринов, Александър Герасимов, Веселин Кърлиев, Николай Ганчев, Людмил Николов, Боби Симеонов, Александър Славейков.
03.11.2019, 12:07 часа
882 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha