„Огоста“/Хайредин/ вкара 16 гола на "Балкански"/Михайлово/

„Огоста“/Хайредин/ вкара 16 гола на "Балкански"/Михайлово/ „Огоста“/Хайредин/ отнесе „Балкански“/Михайлово/ с 16:1. За домакините от Хайредин това бе протоколен мач и, въпреки паузата от 3 седмици без игра, те разгромиха своя противник.
Срещата започна с очакван домакински натиск, като на играчите от „Огоста“ им бяха нужни само няколко минути за да отбележат първото попадение и така до почивката паднаха цели 9 попадения. В края на първата част, домакините се отпуснаха и позволиха на своя противник да създаде няколко положения, но без успех.
Второто полувреме започна идентично на първото, домакините се забавляваха на терена и показваха красива игра с нови 7 гола до края на мача. Малко преди него „Огоста“ получи право да изпълнява 11 метров наказателен удар. Зад топката застана вратарят на домакините Вени Бенчев, който не уцели вратата и пропусна. В последната минута гостите от „Балкански“ успяха да реализират един почетен гол.
Голмайстори за „Огоста“ бяха Пламен Първанов с 5 гола, Боби Иванов и Цветелин Стефанов добавиха по един хеттрик, Ангел Големинов и Християн Христов отбелязаха по 2 гола и Мартин Марков се разписа веднъж.
С тази победа „Огоста“ събра 20 точки и заема 2-ро място във временното класиране на „А1“ врачанка футболна група, като са с мач по-малко от временния лидер „Околчица“, които имат 22 т.
18.11.2019, 13:28 часа
1662 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha