СК "Бойни спортове"/Монтана/ спечели 18 медала от турнир в София /снимки/

СК "Бойни спортове"/Монтана/ спечели 18 медала от турнир в София /снимки/ Бойците от СК "Бойни спортове"/Монтана/ завършиха подобаващо сезон 2019. На проведения в София турнир по бразилско жиу-житцу Sofia Open No Gi възпитаниците на треньора Николай Цоков-Колето се завърнаха с цяла дузина призови класирания. Монтанчани спечелиха 18 медала, от които 10 златни, 7 сребърни и 1 бронзов.
Мартин Александров се класира на първо място при деца до 10 г. и дублира титлата си в абсолютната категория. Първо място и за Георги Тихомиров и второ в абсолютната категория и съответно две втори места за Йордан Йорданов. Борислав Борисов остана втори при 9-годишните момчета. При юноши златен медал за Теодор Росен в кат. 76.5 кг.
Титли при мъжете донесоха Николай Атанасов (67.5), Дейвид Димитров (73) и Руси Минев (85) на „сини колани“. В същата дисциплина Денислав Стоянов и  Денислав Кръстев останаха на второ място в кат. 67., като Кръстев е трети в абсолютната категория. Сребърен медал и за Ивайло Иванов (91). Най-високо на почетната стълбичка стъпиха още Леонид Тодоров (79.5) и Даниел Стоянов (85.5), които нямаха конкуренция на „лилави колани“, Леонид ознаменува завръщането си в играта и с още шампионска титла в абсолютната категория.
„Едно уникално състезание, най-голямото правено до сега в България, с над 350 състезатели. За нас то беше повече от страхотно. Доказахме, че сме на прав път и в ММА и в BJJ. Имам невероятен отбор, всички заедно доказахме, какво е отборен дух, колективна работа и колко сме непримирими в преследване на целите си. Адмирации за момчетата и всички, които ни помагаха и подкрепяха през годината“, заяви треньорът на СК "Бойни спортове"/Монтана/. 
12.12.2019, 10:22 часа
2207 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha