Зов за помощ! Алекс има нужда от средства, за да живее

Зов за помощ! Алекс има нужда от средства, за да живее Алекс е на 5 години и има нужда от средства за животоспасяваща операция. С агенция BulNews се свързаха родителите му с молба за помощ. 
Той е роден недоносен с тежко вродено заболяване. След консултация с различни специалисти станало ясно, че Алекс е роден с прекъснат гръбначен стълб. 
От тогава, до днес, родителите му не спират да се борят. За съжаление, въпреки полаганите от тях и от докторите усилия, състоянието на Алекс се влошава поради силното изкривяване на гръбначния стълб. Основната причина е, че гръдният кош притиска белите му дробове и дишането му е затруднено. Лекарите са на мнение, че в България медицината все още не е напреднала достатъчно, за да се справи с неговото заболяване. Затова те са били насочени към специализирана в тази област болница в чужбина.
Те са се свързали с болницата в Словения, от която чакат оферта, но от там не могат да им дадат точен срок заради създалата се пандемия с COVID-19.
Междувременно на детето му предстои друга операция, която ще се състои в болница "Токуда", за удължаване на маркучето за оттичане на течностите, които се събират в главата му. За нея семейството трябва да заплати 9 857 лева. 
Родителите на Алекс молят всеки, който има възможност да подкрепи кампанията тук: Победа за Алекс
06.04.2020, 14:49 часа
1018 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha