Първо в BulNews! Окръжният съд в Пловдив поряза Ичо Транс, не призна медицинските документи на врачанина

Първо в BulNews! Окръжният съд в Пловдив поряза Ичо Транс, не призна медицинските документи на врачанина Окръжният съд в Пловдив остави за постоянно зад решетките врачанския измамник Ивайло Тодоров-Ичо Транс, научи агенция BulNews.
Припомняме, че той беше арестуван на 17 август във Враца и веднага бе транспортиран към Пловдив, където е извършил няколко престъпления. За акцията на БОП медията ни съобщи първа.

Извънредно! БОП удари във Враца, карат Ичо транс към Пловдив

Вчера 44-годишният мъж обжалва пред по-горната въззивна инстанция решението на районния съд в града под тепетата, с което той бе оставен в ареста. Пред магистратите защитата на Ичо Транс е представила множество документи, според които е в тежко здравословно състояние и трябва да се лекува навън.
Още по време на съдебното заседание е било установено, че една от медицинските експертизи е фалшива. По останалите документи за съществуващи заболявания вещо лице се е произнесло, че няма проблем те да бъдат лекувани в затворническата болница.
След като е изслушан и прокурорът по случая, окръжните съдии са взели окончателното решение Ивайло Тодоров да остане с постоянна мярка „Задържане под стража“.
Разследващите отново призовават всички, които са станали жертва на измамните схеми на Ичо Транс, да подадат жалби в полицията.
28.08.2020, 15:41 часа
6493 5
Коментари

Този е

29.08.2020, 10:34 часа
Обикновен измамник. Като ученик джобеше по-малките за цигари и стотинки,сега явно е прогресирал....

А какъв е този

29.08.2020, 08:18 часа
Че постоьнно го пишете в този сайт

Miro ot prestish

28.08.2020, 21:49 часа
icho TRANSeksualniq go opravixa po burzata procedura deba i naglite izmamnici

Чоко Ценков

28.08.2020, 18:29 часа
Ей , да не видите нещо значи . Всички се разболявате като ви погне проКУРатурата

вангел

28.08.2020, 16:05 часа
тоа гледа много новини и се е помислил,че е маргина или златко баретата и че ше мине,ама нали знае,че е по малак и от мен,камо ли от тия добри примери в нашето правосъдие.ела си само аз ше ти направя медицинското с моите приятеле
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha