Община Берковица се включва в инициативата „Нестле за живей активно! 2020“

Община Берковица се включва в инициативата „Нестле за живей активно! 2020“ Община Берковица се включва в Националния конкурс за спонсорство на проект „Нестле за живей активно! 2020“, който има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България, съобщиха от местната администрация. 
Инициативата стартира през 2006 година и до момента към нея ежегодно са се включвали значителен брой общини. След подаване на заявка всяка община предприема редица мероприятия, с които да активизира хората да живеят здравословно – да спортуват, да се хранят с полезни храни, да се грижат за своето здраве и за здравето на околните.
Жури ще оцени кандидатурите и ще определи победителя, който ще получи финансиране за осъществяване на проект, насочен към активния начин на живот  и/или изграждане на навици за балансирано хранене на населението в общината.
Берковица стартира изпълнението на проекта чрез провеждане на поход по еко пътека „Хайдушки водопади“ на 22 септември 2020 година. Началото на събитието ще бъде дадено в 10.30 часа от стадион „Мрамор“ в града.
Призоваваме всички наши съграждани да се присъединят към мероприятието като подкрепят активния и здравословен начин на живот и станат част от „Нестле за живей активно! 2020“!
18.09.2020, 11:49 часа
582 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha