"Ботев"/Враца/ излиза за победа в дербито на Северозапада срещу "Монтана"

"Ботев"/Враца/ излиза за победа в дербито на Северозапада срещу "Монтана" "Ботев" ще се стреми към победата срещу Монтана в петък, когато е дербито на Северозапада във футболния ни елит, обяви старши-треньорът на врачани Антони Здравков.
"Наясно сме с вътрешния заряд на мача. Разбираме желанието на нашите запалянковци да вземем мача на всяка цена. Точно това ни мотивира да се вложим с още по-голям хъс в тренировките и да мислим за пътя, по който ще стигнем до трите точки“, допълни наставникът на "Ботев".
Съперниците влизат с настроение в двубоя, тъй като спечелиха срещите от предишния кръг – врачани надвиха с 2:1 "Царско село" като гост, а "Монтана" обърна "Ботев" /Пловдив/ у дома. Една точка в полза на гостите е разликата между противниците в класирането.
Единствената грижа в лагера на домакините е възстановяването на Валери Домовчийски от получената контузия. Трудно е да се прогнозира дали лекарският щаб на врачани ще успее да възстанови опитния нападател за петъчния сблъсък с комшиите, а вероятността Домовчийски да отпадне от групата за мача изглежда по-реалистичната.
Мачът между "Ботев" и "Монтана" е утре от 18.45 часа на стадион "Христо Ботев“.
24.09.2020, 12:52 часа
1993 3
Коментари

12345

24.09.2020, 20:12 часа
За футбола в Ботев Враца трябва да отговаря някой от плувците от закрития басейн например като Венци Цифката или от БКС - Директора Боби Барона заслужил майстор на футбола от Академията около 150 кг.

Иван Андреев-Душко

24.09.2020, 19:59 часа
Аз ще бъда на мача близо до Калинчо защото той назначи сина ми на общинска длъжност на моята длъжност, а мене ме води на работа като пенсионер ураааааааааааааааа.

Илиянчо-Вангелчо

24.09.2020, 19:01 часа
Златко Живков е играл футбол на ниво и хората в клуба разбират от тази игра, Калинчо и Дениславчо не са обували футболни обувки залагаме за Монтана.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha