Официално: Бари Билал от "Монтана" вече е футболист на "Левски"

Официално: Бари Билал от "Монтана" вече е футболист на "Левски" Има сделка между ръководствата на "Монтана" и столичния "Левски" за преминаването на мароканския нападател с френски паспорт Бари Билал на стадион „Георги Аспарухов“. Сумата, която ще влезе в касата на монтанци е 50 000 лева, плюс 10% от евентуален последващ трансфер на 23-годишния таран в друг отбор.
Бари Билал дойде в "Монтана" от румънския втородивизионен "Конкордия" (Кяжна) на 2 септември заедно с централния защитник Раян Сенхаджи. Той е юноша на "Ланс" и има мачове за юношеския и младежкия отбор на своята родина Мароко С екипа на "Монтана" Бари игра в 12 срещи, в които отбеляза 3 гола, отличи се с 2 асистенции и 2 жълти картона. Именно срещу "Левски" в неделя (0:2) 184-сантиметровият таран изигра последния си мач за "Монтана".
„Бари има предварителен договор с "Левски" и ако сега не бе осъществен трансферът му през лятото щяхме да го изпуснем без пари“, заяви кметът на Монтана Златко Живков, след като стана ясно, че 23-годишният нападател преминава в столичния клуб.
„Разбрахме се с президента на "Левски" Наско Сираков. Отхвърлихме първото му предложение, но трябваше да приемем второто. Просто нямаше как. Искахме да го задържим, но условията, които му предлагат от "Левски", са много по-добри от нашите. Искахме да изчакаме срещата между двата отбора, за да обявим за трансфера и той вече в факт. Можем само да пожелаем късмет на Бари“, каза още кметът на Монтана и разкри, че до седмица ще бъде намерен заместник на мароканския футболист с френски паспорт. На стадион „Огоста“ в момента разполагат само с един централен нападател в лицето на Росен Кръстев. Очаква се в петък 195-сантиметровият таран да води атаката на "Монтана" в домакинската среща с ЦСКА 1948.
16.02.2021, 16:50 часа
1210 3
Коментари

Само Ботев

16.02.2021, 21:50 часа
Много големи разбирачи сте коментиращите.

7878

16.02.2021, 19:50 часа
Калине само с пари от АЕЦ и твой глупави решения не се издържа Ботев Враца, ако изпаднем за годишнината събирай си багажа да бягаш и твойте шмекери където ги доведе.

Ботев Враца

16.02.2021, 17:34 часа
В Монтана разбират от футбол в ръководството са бивши футболисти и добри ръководители, във Враца са сбирток от некадърници особено в ръководството който не са обували футболни обувки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha