Пети занаятчийски базар се провежда във Видин

Пети занаятчийски базар се провежда във Видин Занаятчийски базар се провежда днес пред музей "Конака" във Видин. Изданието е пето по ред, каза организаторът Албена Стефанова.
"Можем да се похвалим тази година и с нови участници. Това означава, че базарът набира все по-голям интерес от страна на творците."
Със свой щанд на занаятчийския базар са и доброволци от Младежкия червен кръст във Видин. Участието е с кауза, обясниха Радостина Йорданова и Деница Веселинова.
"Участваме в благотворителния базар на червения кръст, защото първо искаме, имаме желание, а второ средствата, които съберем ще отидат за възрастни хора в неравностойно положение от област Видин. Това е една важна кауза и ние я подкрепяме напълно."
"Доста хора проявиха интерес към това, което сме изработили, или пък просто се включват с дарения за каузата, но много се радват, че има такива млади хора, които изработват ръчно декорации и сувенири." 
Доброволците от младежкия червен кръст сами са изработили изделията, които предлагат- великденска украса, сувенири и картички, а много граждани подкрепиха каузата им.
"Избрах си великденско сувенирче. Подкрепям младежите. Каузата им е много благородна."
Базарът продължава до 17 часа пред музей "Конака".
27.03.2021, 15:39 часа
616 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha