Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от съда да се прибере вкъщи

Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от съда да се прибере вкъщи Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от врачанския съд да се прибере у дома.
Припомняме, че на 27 юли 2020 година той, заедно със своя вуйчо, нападнаха и пребиха мъжа на баба му, а за зверството съобщи агенция BulNews.

Луд скандал между съселяни в Крива бара прерасна в побой, намушкаха единия с вила

Подсъдимите И. А. и А. И. са обвинени в това, че на 27 юли 2020 г. в село Крива бара в съучастие умишлено са умъртвили Г. Г. от същото село, като са му нанесли удари по главата и тялото с ръце и крака, и с предмети вила и метална тръба, и това деяние е извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост.

Трагедия! Почина битият и намушкан с вила мъж в Крива Бара, ето един от нападателите /снимка/

Съдът прие, че на досъдебното производство няма допуснати съществени процесуални нарушения, налагащи прекратяване на делото и връщането му на прокурор. Подсъдимият А. И. направи искане за промяна на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека - „домашен арест“. Съдът прие, че няма обстоятелства, които да налагат промяната на мярката за неотклонение, той като и към настоящия момент са налице двете комулативни предпоставки за изпълнение на най-тежката мярка за неотклонение и остави искането без уважение.
Майката и братът на убития бяха конституирани като частни обвинители и граждански ищци, като за съвместно разглеждане бяха приети два граждански иска от по 100 000 лева. Делото ще бъде разглеждано по общия ред с призоваване на всички свидетели и вещи лица.
Съдебното заседание бе насрочено за 26 май.
27.04.2021, 13:29 часа
5823 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha