Кметът на Мездра уважи честването на 100-годишния юбилей „Ботев“ /Враца/ и връчи поздравителен адрес на клуба

Кметът на Мездра уважи честването на 100-годишния юбилей „Ботев“ /Враца/ и връчи поздравителен адрес на клуба Кметът на община Мездра Иван Аспарухов уважи 100-годишния юбилей на ПОФК "Ботев 1921" /Враца/, който се състоя на 4 септември 2021 г., и връчи поздравителен адрес на клуба.
„Уважаеми приятели, пише в поздравителния адрес, адресиран до ръководството, футболистите, спортните деятели и привържениците на ПОФК „Ботев 1921“ /Враца/.
За мен е чест да поднеса почитанията си и да Ви поздравя от името на спортната общественост в община Мездра и лично от свое име по повод 100-годишнината от създаването на ПОФК „Ботев 1921“ - Враца.
Вече едно столетие Вашият клуб е запазена марка в българския футбол. Това е една дълголетна традиция, с която са свързани имената на десетки поколения играчи, треньори и деятели, на стотици хиляди верни фенове. През всичките тези години Вие успяхте да запазите и да развиете дълбоките традиции на клуба, дал изключително много на родния футбол.
Защото „Ботев“ - Враца не е просто футболен клуб. Той е социален феномен, който в своята вековна история съхрани идентичността си и бе част от съдбите на тези, които носят дълбоко в сърцата си любимия отбор.
Убеден съм, че посрещате този славен юбилей със заслужена гордост и удовлетворение от постигнатото, заредени с оптимизъм за нови победи на футболния терен. За да продължите да радвате своите многобройни привърженици.
Най-сърдечно Ви пожелавам да сте здрави и да покорите още по-високи спортни върхове!“.
 
06.09.2021, 13:53 часа
849 1
Коментари

Бако

08.09.2021, 11:07 часа
Абе, а Божинката верно ли поздрави Клани за мъжкото му достойнство, или на мене само ми са причу?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha