Студентка и земеделец са новите “Мис и Мистър Монтана” /снимки/

Студентка и земеделец са новите “Мис и Мистър Монтана” /снимки/ Наталия Георгиева и Велислав Славчев бяха избрани за новите „Мис и Мистър Монтана“, съобщи организаторът на конкурса Иво Йосифов.
Модното събитие се проведе в петък вечер от Агенцията на Северозапада “X Model Group” в клуб “Централ” и препълни хитовото заведение на пъпа на Монтана. 
С не леката задача да бъдат част от журито се бяха нагърбили Здрави Илиева - управител на клуб “Централ”, адвокат Цветелина Славчева, Кристъни Кирилова – “Мис Монтана 2020” и топ модела на “XMG” и собственик на фитнес център “Beast Gym” Александър Александров – “Мистър Монтана 2017”.
В края на модната надпревара за победители бяха обявени 19-годишните бивши съученици и възпитаници на ГПЧЕ “Петър Богдан” Наталия и Велислав. Днес тя продължава обучението си в УНСС с профил творчески индустрии и бизнес, а той е насочил вниманието си към земеделието и автомобилизма.  
 „Мис Монтана 2021“ е висока 171 см. Обожава народните танци, които танцува повече от 5 години, но силата са и езиците - призьорка е на множество национални олимпиади по немски и английски език. Наталия е от новите модели на „XMG“.
„Мистър Монтана 2021“ e от популярните лица на “X Model Group”. Той е висок 186 см. и е участвал в множество модни събития, реклами и музикални клипове.
Втори станаха 16-годишната Никол Семова и 22-годишният Мирослав Първанов. На третото място бяха класирани 20-годишната Надя Арсова и 17-годишният Йоан Георгиев.
Съвсем скоро своите нови “Мис и Мистър“ ще изберат в четвъртък Враца и Козлодуй в събота.
19.09.2021, 13:41 часа
9359 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha