Медицинска сестра и учител са новите „Мис и Мистър Враца“ /снимки/

Медицинска сестра и учител са новите „Мис и Мистър Враца“ /снимки/ Нелина Николова и Николай Дюлгеров са новите „Мис и Мистър Враца“, съобщи организаторът на конкурса Иво Йосифов.
Модната проява се проведе в четвъртък вечерта в ресторант „Чайка“ при засилен интерес от страна публика, близки и приятели на участниците.
Тежкият избор на победители беше направен от жури в състав: Топ моделът Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”, финалистките от конкурса “Мис България” Лорена Маркова – “Мис Враца 2018” и Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и “Мис Казино Роял клуб 2020”, и Ивайло Йосифов, мениджър на “X Model Group”.
21-годишната Нелина Николова е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх" с английски и немски език. В момента учи в Медицински университет, с профил медицинска сестра 3 година. От 4 години е модел в агенцията, висока е 175 см.
Нейни подгласнички станаха Еви Савова и Таня Георгиева.
23-годишният Николай Дюлгеров е от Мездра. Завършил е Начална училищна педагогика, с чужд език. От малък обича различните видове спортове. Но наскоро е открил своята страст към фитнеса, баскетбола и планинарството. Висок е 194 см.
Негови подгласници станаха Мирослав Първанов и Иван Георгиев.
Конкурсът „Мис и Мистър Враца“ се проведе с медийната подкрепа на агенция BulNews и 7/8 ТВ.
Спонсор на проявата бе фирма "Чомстил" на Стилиян Чомаковски, който подкрепя всички конкурси за красота в Северозападна България.
Репортаж от събитието ще бъде излъчен идния петък във ”Вечерта на Северозапада” по телевизия 7/8, където организаторът на конкурса и новите „Мис и Мистър Враца“ ще разкажат интересни и забавни моменти около организацията и зад кулисите на модната надпревара.

Снимки: Петър Цонев / XMG
24.09.2021, 16:05 часа
9790 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha