Новите „Мис и Мистър Козлодуй“ са 18 годишните Вяра Алекова и Цветислав Миляков /снимки/

Новите „Мис и Мистър Козлодуй“ са 18 годишните Вяра Алекова и Цветислав Миляков /снимки/ Традиционно и тази година “The River complex” домакинства конкурсът „Мис и Мистър Козлодуй“, съобщи организаторът на проявата Ивайло Йосифов.
Бляскавото събитие се проведе в събота вечерта при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки. 
Организатори на бляскавата надпревара бяха „Интерсаунд” и „X Model Group”. Конкурсът “Мис и Мистър Козлодуй 2021” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2021” и най-престижния конкурс за красота “Мис България”, който предстои да се проведе в края на годината.
 В модната проява се впуснаха момичета и момчета от Козлодуй и целия регион. Първи подгласници на носителите на короната станаха Биляна Маринова и Николай Иванов. Третото място заеха Калина Върбева и Йоан Георгиев.
Красотата и представянето на кандидатите за титлата беше оценявано от жури в състав: основният спонсор на конкурсите за красота в целия Северозапад Стилиян Чомаковски – „Чом Стил“, Емил Тодоров – президент на ФК „Огоста“ /Хайредин/, ,,Те Агро” ЕООД и ,,Агрола груп” ЕООД, Ивайло Йосифов – главен мениджър на “X Model Group“, Дима Ивайлова – собственик на студио за професионален грим и миглопластика, Антония  Налбантова – счетоводни услуги ,,Алфа Про Консулт’’  ЕООД. Част от журито бяха и топмоделите на “X Model Group” Светлана Стойкова - „Мис Козлодуй 2019” и Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”. 
Цветята за победителите в конкурса бяха осигурени от бутик за цветя и подаръци „Невена”. Водещата на събитието бе офис мениджърът на „X Model Group“ - Зорница Димитрова, тя допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в модната надпревара.
В XMG тече усилена подготовка на най-мащабното модно събитие в Северозапада „Мис и Мистър Северозападна България“, като съвсем скоро ще бъде обявена и датата.
26.09.2021, 15:17 часа
6123 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha