Дават на съд извратеняка, опитал да изнасили баба в село Главаци

Дават на съд извратеняка, опитал да изнасили баба в село Главаци Районна прокуратура – Враца предаде на съд 29-годишния Д. К. по обвинение за извършено от него престъпление по чл. 152, ал. 3, т. 5, вр. ал. 1, т. 2, вр. чл. 29, ал. 1, б. „а“ и „б“, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.
Подсъдимият Д. К. е осъждан, изтърпявал е наказание „лишаване от свобода“.
През 2017 г. той бил признат за виновен от Областния съд – Вилдесхаузен в Германия за опит за изнасилване. След осъждането му в чужбина той следвало да бъде под наблюдение на компетентните власти за срок от 5 години и да участва в програма за подпомагане на сексуални насилници. Д. К. заявил на съответните немски органи нерегистриран адрес и се завърнал в България. Впоследствие извършил грабеж, като за това престъпление през 2019 г. бил осъден от Районния съд в Монтана.
През нощта на 10.10.2020 г. подсъдимият Д. К., с качулка и кърпа на главата, светейки си с фенер, влязъл в дома на 83-годишна жена във врачанското село Главаци. Нападнал я и се опитал да осъществи с нея принудителен полов акт. Пострадалата оказала съпротива. Успяла да вземе мобилния си телефон, избягала навън при съседите си, където потърсила помощ. Междувременно Д. К. напуснал чуждото жилище и се укрил. Продължително време той е бил издирван от полицията.

Само в BulNews! Издирват циганин от Вършец, опитал да изнасили баба в село Главаци

След установяването му бил задържан. Понастоящем Д. К. е в затвора във Враца.
Престъплението срещу възрастната жена, за което е привлечен към наказателна отговорност, обвиняемият е извършил при условията на опасен рецидив.
Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото срещу него.
 
12.11.2021, 14:38 часа
1111 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha