Няколко причини защо мастурбацията е по-добра от секса

Няколко причини защо мастурбацията е по-добра от секса Партньорът ви е уморен, боли го глава, не е в настроение или изобщо нямате партньор. Няма проблем! Може да мастурбирате когато пожелаете. Мислите ли, че в някои случаи мастурбацията може да бъде по-добра от секса с партньор? Следващите няколко добри причини ще ви убедят в това.
Мастурбацията е акт, в който може спокойно да експериментирате и да дадете свобода на фантазиите си без да се срамувате или притеснявате, че може да бъдете съдени от някого.
Не е нужно да ползвате или да сте запасени с презервативи и противозачатъчни хапчета за спешна нужда.
Когато ви предстои страстна среща с партньор, винаги се стремите да сте с перфектна интимна прическа.

Когато сте сами със себе си и еротичните ви фантазии, на вибратора ви определено не му пука дали там долу сте гладко епилирани или не.

Не е нужно да се притеснявате за полово предавани болести. Знаете къде е клитора ви, как да го докосвате и стимулирате. Понякога с партньор по време на секс, тази ерогенна зона може да бъде пренебрегната.

Понякога сексът не оправдава вашите очаквания. Мастурбацията ще ви достави точно онова удоволствие, от което се нуждаете, по-продължително или кратко, но влудяващо.

На сутринта след гореща нощ, в която сте се самозадоволявали, никога няма да се събудите с чувство на съжаление, срам, разочарование или с очаквания, които няма да се оправдаят.

Не е нужно да правите кой знае какви физически усилия. Сексът изисква повече движения, смяна на секс позите.

Мастурбацията е идеална за онези дни, в които искате да се позабавлявате, но с по-малко движения.

Не обслужвате нечии нужди. Сексът освен движение е и отдаване. При самозадоволяването се отдавате единствено и само на себе си.

Сексът понякога е егоистичен, понякога безкористен. Мастурбацията е само егоистична. Понякога е хубаво да бъдеш егоист.

По време на мастурбация шансът да изпитате болка или дискомфорт е минимален.

Колко често сте симулирали възбуда и оргазъм, за да не засегнете егото на половинката си? Е, при мастурбацията няма място за фалшиви емоции.
03.01.2022, 10:00 часа
748 1
Коментари

Така е !

04.01.2022, 08:35 часа
Ама много вярно
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha