Хванаха мъже, издирвани от властите в Италия и Великобритания

Хванаха мъже, издирвани от властите в Италия и Великобритания Двама мъже, издирвани от властите в Италия и във Великобритания, са установени и задържани при специализирани полицейски операции, проведени вчера от служители на ГДНП, съобщиха от МВР.
В рамките на операция, осъществена на територията на столицата, е установен и задържан 51-годишен мъж, обявен за международно издирване от властите в Италия във връзка с постановена присъда за участие като съизвършител в подправяне на платежни средства.
Спрямо него е наложено наказание от 2 години и 2 месеца „лишаване от свобода“, от които той трябва да доизтърпи 1 година и 20 дни.
При аналогични действия, осъществени на територията на Пловдив, е задържан и 32-годишен, издирван от властите във Великобритания във връзка с разследване за заговор за изготвяне на неистински лични документи, притежание на устройства и материали за направа на фалшиви банкови карти, притежание на престъпно придобита собственост и пране на пари.
За задържането на двамата мъже са уведомени компетентните прокуратури за предприемане на последващи действия по издадените европейски заповеди за арест.
23.06.2022, 13:53 часа
347 1
Коментари

Мамини рожби

23.06.2022, 20:48 часа
Всичкият боклук на света се нагнетява в българийката мутренска . Тук ги пазят колегите им .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha