Има ли рецепта за успешни залози за електронни спортове?

Има ли рецепта за успешни залози за електронни спортове? Esports или т.нар. “електронни спортове” са едно от вълнуващите нововъведения в света на спортните залози. Те представляват дисциплина, при която ние правим своите предвиждания върху срещи, чиято платформа са видео игрите. 
До един момент геймингът бе просто хоби, което децата и младежите по цял свят практикуваха в свободното си време. Днес обаче нещата далеч не стоят по този начин. Видео игрите се превърнаха в индустрия, която по данни от 2021 година, достига стойност от около 200 милиарда долара. Бе въпрос на време видео игрите да се превърнат и в спорт, при който най-добрите отбори и играчи в света се изправят един срещу друг. Това даде начало на eSports - електронните спортове.
Водещите хазартни оператори в България, сред които WINBET, вече ни предлагат възможност да включим eSports в нашите планове относно правенето на спортни залози. Може да се каже, че това вече е спорт като всеки друг. Ето и някои от типовете предвиждания, които можем да направим:

Краен победител в срещата
Безспорно най-класическият вид предвиждане, когато говорим за залози. Това е възможно най-базовата прогноза, налична при различните бетинг оператори. Тук можете да предвидите кой от двата отбора (или играчи) ще постигне победа в съответния сблъсък. Подходяща опция е, ако сте убедени, че в случая събитието ще завърши в полза на единия от двата опонента. 

Победител в турнира
Спадайки към графата “дългосрочни залози”, тази възможност ви позволява да прогнозирате кой ще спечели целия турнир още преди той да е стартирал. Разбира се, големите фаворити ще имат по-малки коефициенти, но ако усещате евентуална изненада, тук е моментът да се възползвате от интуицията си.

Точен резултат
Подобно на футбола, например, при eSports също можете да заложите на точен резултат в WINBET. Това означава, че вие предвиждате не просто кой ще спечели дадена среща, но и с какъв конкретен резултат ще се случи това. Както вероятно се досещате, това е доста по-трудно, но за сметка на това и коефициентите са възнаграждаващи по-високия риск.

Представяне на конкретен състезател
Този тип залози са валидни за игрите, където се играе отборно. Тук можете да се фокусирате върху определен играч от даден отбор и да се опитате да предвидите как ще се представи той в предстоящата среща. Ако играта е тип шутър, да кажем, бихте могли да прогнозирате колко “убийства” ще запише съответният състезател.

MVP (Най-полезен играч)
Това предвиждане е подобно на предишното, но не чак толкова комплексно. Тук просто трябва да прогнозирате кой ще бъде най-добрият и полезен играч в дадена битка. Не всички видео игри предлагат подобен тип залог, но при някои е налично като опция. 

Победител в първа карта
Говорейки за електронни спортове, един от най-популярните залози е кой ще спечели първата карта. Тук можете да погледнете към статистиката и да видите кои отбори традиционно започват по-силно своите мачове. Така можете да си направите ценни изводи за този тип предвиждане и да постигнете успех.

Под/Над
Под/Над (Over/Under) е истинска класика, когато говорим за спортни залози. Надали се учудвате, че този тип залози е наличен и при eSports. Ако това е любимият ви тип предвиждане, можете да бъдете спокойни - при електронните спортове той също е наличен.
28.06.2022, 08:50 часа
1166 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha