Мая Манолова призова видинчани: Гласувайте срещу системата

Мая Манолова призова видинчани: Гласувайте срещу системата Изправи се срещу системата и гласувай полезно с №17 в бюлетината, призова избирателите във Видин Мая Манолова. Лидерът на ПП „Изправи се, България“ представи кандидатдепутатската листа на партията в 5-ти Видински избирателен район. Водач на осемчленната листа е адвокат Стефан Стефанов.
"Винаги съм знаела, че Северозападът има огромен потенциал, и поради безхаберието и неглижирането на проблемите му от редица правителства този район е без адекватна инфраструктура, без проспериращ бизнес, без работещи хора, които да получават достатъчно високи възнаграждения, за да живеят нормално. Затова и ангажиментите ни са да възродим този край и да преведем българските граждани през кризите", каза Манолова.
Първият приоритет в програмата на партията е свързан с увеличаването на доходите и пенсиите, за да няма в България 700 000 работещи бедни.
"Глас за партиите, които управляваха досега, ще е напразен за вашите домакинства и за вашите семейства. Защото не направиха нищо за вас и не заслужават втори шанс", категорична е Манолова. 
Лидерът на "Изправи се България" се срещна и разговаря с избиратели, които и поставиха конкретни въпроси и проблеми.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
20.09.2022, 13:09 часа
1092 0