Парад на красотата! Новите “Мис и Мистър Враца” са Калина Андрианова и Мартин Тодоров /снимки/

Парад на красотата! Новите “Мис и Мистър Враца” са Калина Андрианова и Мартин Тодоров /снимки/ През уикенда в хитовото казино “Gaming club Royal” в хотелски комплекс “Чайка” във Враца бяха избрани най-красиви модели за годината, съобщи организаторът на събитието Иво Йосифов.
Конкурсът “Мис и мистър Враца 2022” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2022” и най-престижния конкурс за красота “Мис България”, който предстои да се проведе през месец ноември. 
В модната надпревара се включиха 12 момичета и момчета от Враца и областта, които дефилираха пред гостите на “Gaming club Royal” в три кръга: ежедневни визии, плажно облекло и официални тоалети.
Новите “Мис и Мистър Враца” са 21-годишната Калина Андрианова и 18-годишният Мартин Тодоров. И двамата демонстрираха перфектни мерки и сценично поведение.
Калина е модел на агенцията на Северозапада от 4 години и има множество участия в регионални и национални конкурси и модни събития. Танцува латино танци и модерен балет. Завършила е средно си образование със специалност - хореография.
Мартин учи в Профилираната природо-математическа гимназия "Академик Иван Ценов". Професионалният плувец е от най-новите лица на XMG и от няколко години е запален по фитнеса.
Втори се класираха 19-годишната Еви Савова и 22-годишният Александър Александров.
Третото място заеха Борислава Иванова на 18 и Георги Нешев на 25 години.
Победителите бяха наградени от топ моделите на “X Model Group“ Нелина Николова - „Мис Северозападна България 2021” и Наталия Георгиева – “Мис Монтана 2021”. 
Тазгодишната кампания в Северозапада е към своя край и организаторите на конкурса изказват специални благодарности на Стилиян Чомаковски – “Чом Стил” за целогодишната подкрепа в провеждането на всички кастинги и конкурси в нашия регион.
24.10.2022, 09:20 часа
12847 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha