Срам и позор! Автошкола „Дигси“ мами хората, колегите им от Враца са бесни

Срам и позор! Автошкола „Дигси“ мами хората, колегите им от Враца са бесни Нов конфликт е на път да избухне в една на пръв поглед спокойна сфера на автошколите във Враца, научи агенция BulNews.
Поводът за напрежението сред инструкторите са некоректните действия на местната фирма „Дигси“.
В момента по едно от радиата във Враца тече реклама, в която се твърди, че само при тях от целия Северозапад има учебен автомобил с автоматични скорости. Клипът се върти ежедневно и създава в слушателите грешни представи, които биха им помогнали да вземат погрешно решение.
Това е така, защото това твърдение не отговаря на истината.
Проучване на медията ни установи, че само във Враца има поне още 3 автошколи, които предлагат на курсистите си автомобили с автоматични скоростни кутии.
Вероятно подобни автомобили има и при колегите им в Монтана и Видин.
Този факт е известен на собственикът на „Дигси“ Димитър Коцилковски, но въпреки това той продължава упорито да заблуждава обществото.
Тези негови действия са предпоставка ощетените му колеги да подадат заедно жалба до Комисията за защита на конкуренцията, тъй като със своите лъжи той съществено влияе на конкуренцията сред инструкторите. При доказана вина глобите започват от 50 000 лв или процент от годишния доход на дружеството.
17.01.2023, 08:40 часа
12526 2
Коментари

пълни глупости

17.01.2023, 13:24 часа
Ха ха хааа на автоматични всеки знае. Това е автореклама, не реклама бе .

Баце

17.01.2023, 12:41 часа
Тоя измамник по цяла нощ не може да спи само и само да измисли на кой каква мърсотия да направи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha