Пореден успех! Дизайнерка от Лом покори световните модни списания /снимки/

Пореден успех! Дизайнерка от Лом покори световните модни списания /снимки/ Ломчанката Десислава Тошева пожъна пореден успех, научи агенция BulNews. Дизайнерката покори световните модни издания с новата колекция на бранда си „Caviar couture“. Само седмица след пускането им на пазара, дрехите на талантливата нашенка намериха място на страниците на повечето елитни модни списания в Европа, в компанията на световни модни знаменитости. 
Първо фанцузите от Faust Magazine отпечатаха две нейни рокли на страниците си. След това, под надслов „най-доброто от модата“, престижното френско списание „Madam Figaro“ представи ексклузивно цялата пролетно-лятна колекция за 2023 г. на нашенката. Редакторите на елитното издание показаха всичките 25 рокли на Деси. В него тя бе представена заедно с величия като Christian Dior и Giambattista Valli. Преди нея на страниците на „Фигаро“ дефилираха Ели Сааб, Шанел и Кензо.
Ден по-късно изящната колекция на „българката“, както вече я наричат в елитните модни среди, грейна и на страниците на испанския Harpers BAZAAR. Няколко часа по-късно роклите на Деси публикува и италианското издание на модната икона Elle. 
Миналата година Десислава Тошева участва на фестивала в Кан. Там тя впечатли стилисти и редактори от цял свят, а дизайните й се появиха три пъти на страниците на модната библия Vogue. Забелязаха я и елитните Elle, L'officiel, Harpers BAZAAR и Vanity Fair.
Последваха покани и участия в редица изискани елитни модни събития по цял свят. Роклите й блеснаха на The Global Gift Gala – благотворително събитие, организирано от Ева Лонгория в емблематичния хотел Four seasons в Париж. На него гостите на гала вечерята, които са знаменитости от американския и европейски хайлайф, се включват в дарителски кампании в подкрепа на благотворителни каузи, облечени в рокли стил висша мода, с които дефилират по червения килим. 
Талантливата българка бе поканена и участва и в най-лъскавата проява в Париж – Балът на дебютантките. На него млади дами с благороден произход се представят за първи път в обществото с кавалерите си. Събитието е истинско елитно съревнование сред световните модни дизайнери и е въпрос на признание и престиж да представиш свой тоалет на него. Още по-голямо е признанието, когато дизайнът ти бъде забелязан и отбелязан от световните модни издания. Именно тук тоалет на Десислава бе забелязан и публикуван от модната библия Vogue, на чиито страници се появи за трети път. 
Днес 25-годишната българка, която е възпитаник на един от най-елитните университети във Великобритания и света – St. Andrews, е засипана с покани за участия по целия свят. Роклите й са представени в шоурум за висша мода в Париж, където освен че се продават, елитни стилисти ги предлагат на знаменитости. Предстои й поява на шоурум в самия Холивуд. И разбира се, участие на фестивала в Кан. И още много събития, изпълнени с модни корици, червени килими и блясък на светкавици от световния моден хайлайф.
Историята на момичето от малкия крайдунавски град е не по-малко впечатляваща от роклите ѝ. Тя започва кариерата си едва на 18 години, когато създава балната си рокля. След това сама прави уебсайт и изгражда бранда си. Записва се да учи маркетинг и икономика в престижния университет на Острова, за да разбере как се гради бизнес и да приложа наученото. 
Успехът не закъснява и днес нашенката продължава да слави най-бедния регион в Европа.
 
27.01.2023, 08:40 часа
3486 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha