Община Берковица ще участва в международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

Община Берковица ще участва в международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново Община Берковица ще вземе участие в Международното изложение „Културен туризъм“ със собствен щанд, представящ културното наследство и потенциала на региона. Форумът ще се проведе в периода 20-23 април във Велико Търново.
Презентирането на Община Берковица ще допринесе за популяризирането на града под Ком като интересна и предпочитана културна дестинация. Посетителите на щанда ще се запознаят с културните забележителности, със занаятите, традициите и обичаите на този край, с уникалното природно наследство. Ще бъдат представени възможностите за туризъм в общината през цялата година.
Форумът е най-авторитетната платформа за представяне на усилията на общини, културни институти, компании, граждански сдружения за развитието на културния туризъм.
Специализираният форум е единствен по рода си на Балканите и се организира по инициатива на Община Велико Търново, в партньорство с националните организации на туроператорите, хотелиерите и ресторантьорите в България и с подкрепата на Министерството на туризма.
22.03.2023, 12:32 часа
813 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha