Красен Кръстев пред стотици врачани на закриването на кампанията: ГЕРБ-СДС има ясна претенция да е победител на изборите в неделя

Красен Кръстев пред стотици врачани на закриването на кампанията:  ГЕРБ-СДС има ясна претенция да е победител на изборите в неделя Събитието по закриването на кампанията събра стотици симпатизанти, съмишленици и граждани в парк „Дъбника“ във Враца.
Своята силна подкрепа към кандидатите за народни представители изразиха кметът на Община Мизия Валя Берчева, кметът на Община Козлодуй Маринела Николова, кметът на Община Враца Калин Каменов, областният председател на СДС и коалиционен партньор Ирина Иванова, общински съветници и представители на структури от цялата област.
Водачът на листата за област Враца Красен Кръстев изрази увереност за победа на ГЕРБ-СДС за предстоящия в неделя предсрочен вот.
„Ние имаме ясната претенция да сме победители, защото това е отборът от истински лидери, които заслужават доверието на избирателите. Трябва да спрем разрушаването на държавата, да овладеем кризите и обедняването“, категоричен беше той.
Красен Кръстев определи като изключително негативни за развитието на всички общини водените от държавата политики в последните почти 3 години.
„От държава, която беше пример за финансова стабилност, днес България е страна с огромен дефицит. От това страдат хората“, подчерта Красен Кръстев. Според него, сега е времето да се изградят мостове, да се води конструктивен диалог, за да се състави правителство, работещо в интерес на гражданите. По думите му, ГЕРБ-СДС има волята, амбицията и експертизата от хора с богат управленски опит, да постигнат съгласие за един бъдещ парламент.
„Това е единственият път към стабилност, в подкрепа на кметовете да работят за развитието на градовете, на малките населени места  и да подобрят стандарта на живот на жителите“, каза още Красен Кръстев.
Той акцентира върху все по-осезаемата нужда от правителство, което да реализира всички спешни антикризисни мерки, да бъдат завършени спрените инфраструктурни проекти с цел подобряването на бизнес средата на региона.
Кръстев отбеляза също, че липсата на ясна визия и политика от страна на държавата е причината за отлив на инвестиции, задълбочаване на неравенството и нарастването на недоверието в институциите.
„Ние от ГЕРБ-СДС имаме готовността и експертността да съставим стабилно правителство, защото хората го заслужават“, завърши Красен Кръстев.
Кметът на Община Враца Калин Каменов изрази силната си подкрепа и увереност в успеха към кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС на изборите на 2-ри април.
„Подкрепете с номер 2 отбора на ГЕРБ-СДС и хората, които ще оправдаят доверието и на които може да се разчита“, отбеляза още Калин Каменов.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 2!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
30.03.2023, 15:55 часа
2118 0