Малко преди финала: Интернет сензацията Цветомира от Враца напусна Hell’s Kitchen с черна куртка

Малко преди финала: Интернет сензацията Цветомира от Враца напусна Hell’s Kitchen с черна куртка Цветомира Стоянова от Враца, която стана един от най-колоритните участници в историята на Hell’s Kitchen България, снощи се раздели с мечтата за наградата от 100 000 лева. 18-годишната врачанка доби огромна популярност в социалните мрежи, а забавните и емоционални моменти от шоуто с нейно участие са гледани милиони пъти онлайн. Цвети беше и кулинарят, който претърпя най-голямо развитие и се превърна в най-младата участничка в историята на шоуто с черна куртка.
Тя обаче не успя да издържи на напрежението и високо вдигната летва в Hell’s Kitchen три седмици преди финала, а при емоционалното напускане конкурентните ѝ я изпратиха със сълзи в очите.
„Ти ми върна вярата в младите хора. Че искат да се учат, че искат да работят, че искат да се развиват. Ти си чудесен пример – спонтанна, готина, непосредствена, винаги с настроение. Но когато стане дума за работа – винаги първа. Има с какво да се гордееш!“, каза шеф Ангелов на раздяла с Цветомира.
В борбата за победа и голямата награда остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. В следващите три седмици петимата ще продължат да се доказват във все по-сложни кулинарни изпитания, а на финала най-добрите двама ще премерят сили за голямата наградата.
26.04.2023, 08:50 часа
15959 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha