Ексклузивно в BulNews: Вижте кой е наглият моторист, блъснал нарочно полицай в Рогозен /снимки/

Ексклузивно в BulNews: Вижте кой е наглият моторист, блъснал нарочно полицай в Рогозен /снимки/ Стана ясна самоличността на моториста, блъснал нарочно катаджия при полицейска проверка във врачанското село Рогозен вчера, научи агенция BulNews. Оказа се, че това е системен джигит, от който е пропищяло цялото село. Преди време кметът Пламен Кюковски се оплака пред наш екип от младежи, превърнали улиците в писти и предупреди, че може да стане беля. Няколко месеца по-късно, именно един от тях е предизвикал вчерашния инцидент.

Кмет от Врачанско изрева: Джигити превърнаха селото в писта, ще стане беля

Както медията ни първа съобщи, произшествието стана снощи в село Рогозен. В хода на специализирана операция по контрол на пътното движение, полицейски патрул подал сигнал за спиране на мотоциклет „Хонда“. Водачът намалил скоростта, но при приближаване на полицейския екип, рязко ускорил движението си. Джигитът блъснал с мотора един от униформените служители и с висока скорост продължил пътя си, съобщават официално от ОД на МВР-Враца. 

Извънредно! Циганин с нередовен мотор удари лошо катаджия в Рогозен, линейка лети към болницата

Малко по-късно рокерът е открит и задържан. Това е 23-годишният Любомир Горанов от Рогозен. Младежът е криминално проявен и осъждан, а моторът му бил без поставена регистрационна табела. 
Жителите на Рогозен разказват, че младежът, който е от ромски произход, е проблемен, по думите им – вследствие на злоупотреба с наркотици. Свидетели на снощния арест споделиха, че у него били намерени неизвестни вещества, но тепърва ще става ясно дали става въпрос за дрога. 
Към момента Любомир е в ареста за 24 часа, образувано е досъдебно производство. Раненият от него полицейски служител пък е в болница с тежки фрактури на единия крак, предстои да му бъде извършена хирургична операция. 
25.07.2023, 11:09 часа
11879 6
Коментари

Н

25.07.2023, 16:43 часа
Защо не са стреляли по тази измет?

язе

25.07.2023, 15:45 часа
Да ги блъскат бе като дремат и нищо не вършат

Ломския

25.07.2023, 15:42 часа
Абе ,АЗ да питам тез полицай нямат ли оръжие след като това си е опит за убийство умишлено.

германеца

25.07.2023, 14:09 часа
Тоя мангал грозен сигурна ще има за него малко и шамари само да не остават следи по черната кожа.

Байк Майк

25.07.2023, 11:28 часа
Абе, тоя мангал отде има кинти, не прилича на пролетарий. Най-добре е да му се резнат топките, тъкмо няма да развъжда идиоти кат него.

xxx

25.07.2023, 11:27 часа
ebati mangalata
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha