Кмет от Врачанско изрева: Джигити превърнаха селото в писта, ще стане беля

Кмет от Врачанско изрева: Джигити превърнаха селото в писта, ще стане беля Младежи дрифтят в центъра на врачанското село Рогозен и са превърнали шосето в състезателна писта, научи агенция BulNews. 
За проблема алармира кметът на населеното място Пламен Кюковски, който получил сигнали от очевидци. Според местните, джигитите са двама младежи – Л.Л. и Р.Т., които употребяват наркотици. Единият от тях се прибрал от чужбина за празниците, а аверът му живее в Рогозен и няма свидетелство за управление на МПС, разкри още кметът. 
По думите му, джигитите редовно въртят гуми на площада до църквата, както и в района от училището до автобусната спирка. Това е идеалният център на селото и районът е оживен. Освен това младежите са превърнали пътя Рогозен-Сираково в състезателна писта. Там те натискат до дупка педалите на газта на колите си и мерят сили в скоростни гонки. Участъкът обаче също е проблемен. Наскоро в именно в тази отсечка от пътя при ПТП беше убит човек.
Кметът се опасява, че е въпрос на време да се стигне до друг тежък инцидент. На 2 януари нова трагедия се разминала на косъм. Тогава при поредната проява в стил „Бързи и яростни“ двамата авери въртели гуми на метри от играещи си деца. 
Кюковски е подал сигнал в полицията и очаква реакцията на органите на реда. От областната дирекция на МВР във Враца заявиха, че вече знаят самоличността на нарушителите и те ще бъдат санкционирани и ще понесат отговорност за действията си. 
04.01.2023, 08:50 часа
5415 2
Коментари

Петър от Мездра

04.01.2023, 18:29 часа
Няма ли да пишете поне вие че Генов силвъра сега иска да е шеф на болницата в Мездра. Във Враца не го искат.Тук никй не го искъ също но той продължава да ходи да се моли и обещава всякакави неща в София.Лекарите ще напуснат ако тоя дето стане шеф

язе

04.01.2023, 15:38 часа
В тази община няма полиция и такива лайнарчета с лопата да ги ринеш
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha