Надя Донкинска обсъди с Иво Цветков ситуацията след бурята в Бяла Слатина

Надя Донкинска обсъди с Иво Цветков ситуацията след бурята в Бяла Слатина Областният управител Надя Донкинска и заместник областният управител Николай Николов проведоха среща с кмета на община Бяла Слатина Иво Цветков относно предприетите действия и мерки за отстраняване на щетите, причинени от силната буря, която връхлетя населените места от общината и извършената до момента работа от компетентни екипи и организации.
Областният управител заяви, че екипната работа и доброто партньорство с общините са от ключово значение за постигане на положителни резултати и за развитие на района като цяло.
От своя страна, Цветков, изрази увереността си в професионализма на новия екип на Област Враца и се радва на възможността за сътрудничество и съвместна работа в полза на гражданите на общината и областта.
Областният управител и кметът отбелязаха навременната реакция и добре координираните действията между общинските служби, пожарната, полицията, гражданската защита и други институции, с които е осигурена бърза и адекватна реакция и помощ на засегнатите граждани.
Също така, беше акцентирано, че в такива извънредни ситуации, сътрудничеството и солидарността между всички нива на власт, обществени организации и гражданите е от съществено значение за успешното справяне с предизвикателствата.
В рамките на срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с инфраструктурата, дейността по изпълнявания Проект Красива България и подобряване на бизнес средата в община Бяла Слатина.
03.08.2023, 16:53 часа
1127 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha