Загадката е разкрита! Дъщерята на скандалния олигарх Зоров е тайното гадже на Кирил Десподов

Загадката е разкрита! Дъщерята на скандалния олигарх Зоров е тайното гадже на Кирил Десподов Откакто изгря в българския футбол, капитанът на националния отбор Кирил Десподов редовно се оплакваше, че го преследват златотърсачки. Години по-късно се оказа, че именно Киро Космонавта е отявлен сребролюбец и обича да търчи подир богати наследнички. Такава е актуалната му любовница, която плейбоят от Кресна крие повече от година от хорските очи. Верен на точната и проверена информация „Уикенд” разкри, че това е скандалната Силвия Зорова, дъщеря на крупния млекарски бос Димитър Зоров. Преди това пък Десподов имаше връзка с щерката на най-богатата българка Цветелина Бориславова – Веселина Абаджиева.
Паметливите ще си спомнят как преди години Силвия Зорова бе замесена в катастрофа с лъскавия си джип. Инцидентът се случи през лятото на 2018 г. на Околовръсното, където първо помете първо камиона на „Чистота“, след това и двама мъже, които миеха шосето с маркучи. Месец по-късно след дълга борба за живота си единият от пострадалите почина. За случая Силвия Зорова получи ефективна присъда.
Година по-късно щерката на агроолигарха се озова и в списък на Държавен фонд земеделие за "къщи за гости". Зорова е получила 391 160 лева за реконструкция на съществуваща сграда в хотел за селски туризъм и за закупуване на необходимото оборудване. Става въпрос за обновяването на хотела край семейната мандра във врачанския балкан, построен още през 1997 г. Заради открити нарушения в европроектите тя трябваше да върне всичките 400 бона.
Баща й също бе замесен в скандал миналото лято. Припомняме, че в медиите изтекоха папарашки снимки от заведение в Халкидики, където Зоров се черпи в компанията на бившия служебен министър на спорта в кабинета на Румен Радев – Весела Лечева, спътника й Сотир Ушев и други. След публикуването на фотосите кашкаваленият бос вдигнал луд скандал в заведението и по мутренски изискал записите от камерите.
Златотърсачът Десподов печели сърцето на Силвия Зорова преди повече от година, когато настоящият нападател на гръцкия ПАОК все още рита за българския шампион „Лудогорец”. Заварката става покрай общи познати в София, където той често отскача заради ангажименти с националния отбор или за мачове с разградския отбор. Скоро след това искрата между тях пламва и Силвия се мести при футболиста в Разград. Киро обаче не смее да покаже коя е новата му изгора. От дъжд на вятър ритнитопковецът пуска кадри с любимата си в социалните мрежи, но винаги прикрива лицето ѝ с голямо червено сърце.
За сметка на това двойката хич не се криела в Разград, където до това лято двамата влюбени редовно са излизали под ръка и са посещавали някои от най-елитните заведения в града. Шушука се, че влюбената до уши милионерска щерка винаги плащала сметката. Никой от местните обаче не подозирал, че звездата на „Лудогорец” люби именно щерката на мултимилионера Димитър Зоров.
Знае се, че Десподов е заможен футболист, но е доста далеч от графата „богаташ”. В момента заплата му в ПАОК възлиза на около 50 000 евро на месец. Това е с около десет хилядарки повече от парите, които прибираше в „Лудогорец”. Подобна бе сумата и в италианския „Каляри”, където не можа да изкара целия си договор. Семейството му също е не е особено богато. В Кресна доверяват, че бащата на футболиста Васил помага в бизнеса на брат си Евгени, който складира амониева селитра, брашно и зехтин в промишлени количества. Преди време обаче в един от складовете лумва пожар и изпепелява стока за стотици хиляди левове.
Близки до футболиста издават, че Десподов отдавна не разчита на семейна издръжка и затова се оглежда за баровки. Това лято Силвия Зорова се мести от Разград в Солун след трансфера на национала в местния ПАОК. Близо половин година двойката върти любов в суперкуксозен пентхаус с мечтана гледка към морето. „Уикенд” научи, че тузарския имот е закупен от бащата на Силвия – млекар №1 у нас Димитър Зоров, точно преди Десподов да подпише с гръцкия отбор.
Преди да залюби Силвия Зорова, Десподов имаше връзка с щерката на най-богатата българка Цветелина Бориславова. Това е хубавицата Веселина Абаджиева, която поразително прилича на „Мис България 2008” Антония Петрова. С нея Десподов обичаше да се фука дори на публични събития. В началото на 2019 г. двамата се появиха под ръка на церемонията за „Футболист на годината”, когато Десподов бе избран №1 в България. Двойката изкара заедно около година и половина, а през това време той се наслади на пътешествия с луксозна яхта и дълги почивки в гръцките топ курорти на разноските на Веселина.
24.12.2023, 17:15 часа
11821 3
Коментари

nai nai

25.12.2023, 15:40 часа
Pak toi dESPODOV makar i bogat e kato bobyr grozen i mazen, Ama te s taia Silva ,mnogo e sluchil niama dumi ,,Pyk za tatkoto Mitaka lele male ot prostak i nagore,,,,Pari,pari...kazal navremeto Napoleon pyrvi ha ha ha ha ......

бай Онзи от Враца баце

25.12.2023, 11:31 часа
Боклук до боклука мила моя майнольо............

Смрад и

24.12.2023, 18:57 часа
гнусотия където и да погледнеш " прекрасната бълхарийка" - държавичка "касичка" смотана не-поправима !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha