Скъпо ви е млякото? Димитър Зоров мята пачки в Халкидики, кашкаваленият бос си купи БМВ Х7 за 230 000 лв.

Скъпо ви е млякото? Димитър Зоров мята пачки в Халкидики, кашкаваленият бос си купи БМВ Х7 за 230 000 лв. На 11-ти август, в петък, Димитър Зоров е бил един от ВИП гостите на концерта на голямата гръцка звезда Никос Вертис в Калитея, Касандра, съобщи big5.bg.
На грандиозното парти е имало още куп българи, но от всички най-много е изпъквал българинът от Враца Димитър Зоров, на когото млякото може да му е рядко, но сиренето пък хич му го няма.
Зоров, който от години се изживява като супер звезда в Халкидики и който е решил, че е някакъв неназначен президент в региона и може да държи сметка на кой ли не, е основното лице в бурния купон на Вертис. Млекопроизводител №1 дотолкова се е бил разпуснал, че платил няколко хиляди евро за ВИП маса, като не е спрял да поръчва и да мята карамфили, все едно е на погребение на българската чалга в Своге.
В същото време Зоров е изглеждал малко унил на партито, може би защото не е бил със своя близък приятел и бивш шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Димитър Порожанов. Обикновено двамата са все заедно в Гърция, като според мнозина май са в „интимна връзка“, както би казал финансовия министър Асен Василев.
Злите езици твърдят още, че по стар български обичай, Зоров е „усвоил“ чужда зема, находяща се в близост до неговата къща в района на Пефкохори, която е превърнал в овощна градина. За да му излиза по-евтино и да му остават свободни пари за карамфили, Зоров е посадил на чуждата земя краставички, доматки, чесън и лук. Гърците дори коментират, че очакват много скоро Зоров да доведе и 3 крави от Враца, за да продава прясно мляко на главната в Касандра.
Очевидно обаче финансово състояние на млекопроизводител №1 не е чак толкова лошо, тъй като наскоро момчето от Враца се е сдобило с чисто нов последен модел BMW 7.
„Явно млякото на прах върви добре, щото колата е доста скъпа“, коментират завистливите гърци.
В същото време българинът купува скъпо и прескъпо спорните му откъм качество сирена и кашкавали с марката "Пършевица".
14.08.2023, 13:20 часа
11030 6
Коментари

Мими

14.08.2023, 20:13 часа
Малки очички, бузки, тъпа физиономия - така си представям всички селянчета, успели с тарикатлък

психолога

14.08.2023, 19:51 часа
тоя от далеч му личи че е педал

психодиспансер

14.08.2023, 17:11 часа
Пършевица отдавна никой не купува, това са най - отвратителните продукти!

айдуци и разбойници

14.08.2023, 17:05 часа
И тоя ще го погуби алчността!Като се гътне язък му за парите който е натрупал,друг ще ги харчи.

Ломския

14.08.2023, 16:30 часа
Любимеца на Тиквата,скоро ще има инфаркт...........

картела

14.08.2023, 13:44 часа
това са герберските нагли мутри този индивид трябваше да е в затвора много отдавна ако го не пазеха шефовете му !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha